Претрага
Close this search box.

Dom solidarnosti

Ako su se ikada, nosili najljepši utisci sa seminara, škole u prirodi, treninga, obuka i ljetovanja, to se sigurno dešavalo po povratku iz Doma solidarnosti, koji se nalazi u Sutomoru.

Ovo je mjesto gdje se još od 1980. godine okupljala najkreativnija i najpametnija omladina naše zemlje, krov pod kojim su se rađale najinspirativnije ideje, mjesto gdje su Vas i gdje će Vas i ubuduće, dočekati najljubaznije i uvjek domaćinski nastrojeno osoblje i zaposleni, kuća u kojoj su se spajale i sastajale naizgled nespojive kategorije ljudi i mjesto gdje se uvijek najviše igralo i pjevalo do ranih jutarnjih sati.

Dom solidarnosti je mjesto gdje se i stranac uvijek osjećao kao kod kuće, jer pod krovom ove kuće, svi su jednaki.

Danas je Dom solidarnosti moderan objekat u kojem se organizuju najzahtjevniji međunarodni seminari, različite edukacije, škole u prirodi, rehabilitacione radionice za starije, slabovide, Rome, Egipćane, migrante, treninzi i susreti mladih, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou.

Ukoliko želite da organizujete neki od navedenih vidova edukacije u Domu solidarnosti, važno je znati da se nalazi na jugu naše zemlje, u Sutomoru, na minut od obale. 

Dom raspolaže sa 220 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama, koje su, naravno klimatizovane i sadrže toalet. Doručak, ručak i večeru organizujemo u restoranskom dijelu Doma u kojem istovremeno može boraviti 80 osoba.

Za potrebe različitih edukativnih sadržaja, Dom raspolaže učionicama koje su opremljene audio-vizuelnim pomagalima, velikom multifunkcionalnom salom sa 100 sjedišta i radnim kancelarijama.

Za organizaciju sportsko-reakreativnih aktivnosti, Dom raspolaže velikim poligonom za male sportove.

Pored navedenog, Dom posjeduje kafeteriju, vešeraj, veliku terasu za zajednička druženja i, naravno, parking mjesta za svoje posjetioce. Do Doma solidarnosti možete doći i autobusom (autobuska stanica udaljena 100 m), vozom (željeznička stanica udaljena 200 m) ili avionom (aerodrom udaljen 40 km).

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila:

ck-sutomore@t-com.me

Dobrodošli i čekamo Vas na čašicu dobrog druženja i novih ideja.