Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Romkinje iznenadile koordinatorku Porodičnog centra

Davno je rečeno da se poklonu u zube ne gleda, jer lijepa namjera, naročito kada je najmanje očekujete, provjereno izmami osmijeh na licu primaoca, a i uljepša dan, ako ne i čitav život.

Tako se danas u Kampu Konik i dogodila jedna nesvakidašnja, nesebična situacija i namjera koja je imala za cilj isključivo da nekome uljepšta 8. mart – Međunarodni dan žene, majke, bake, sestre, drugarice, poznanice, a u ovom slučaju velike prijateljice teta Milke, koordinatorke radionica Porodičnog centra u raseljeničkom Kampu Konik.

Ženi, koja im se nesebično davala i bila ruka prijateljstva, podrške, ali ponekad i čvrsta, od davne 2004. godine, u okviru radionica Crvenog krsta Crne Gore, radionica tzv. Porodičnog centra u Kampu Konik, redovne članice istih su danas napravile posebno iznenađenje i uručile brojne poklone, među kojima se našlo cvijeće, slatkiši, ali i mnogi asesoari. Njihova teta Milka, kako je zovu od milja, nije danas planirala da održi sa njima redovnu radionicu, ali su one odlučile da joj prirede iznenađenje, poslale djecu po nju u kancelariju Crvenog krsta koja su je dovela do mjesta gdje se održavaju radionice, a kada je otvorila vrata, Milku je dočekalo iznenađenje – puna sala „njenih“ žena, pokloni i iskreni osmijesi i čestitke.

Milka Dan zena

 Neće ni ona njima ostati dužna- u petak 10. marta, vodi ih na izlet u Skadar, ali je njihovoj iznenađenje njoj danas svakako zasijenilo planirani događaj.

Ko je dobar, nije siromašan. Uvijek će tako i biti.