Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Predsjednik Vlade Crne Gore posjetio Dom solidarnosti u Sutomoru

Predsjednik Vlade Crne Gore, dr Igor Lukšić, posjetio je 28. juna o.g. Dom solidarnosti u Sutomoru i tako na simboličan način otvorio ovaj renovirani objekat.

 

 

U posjeti Domu solidarnosti je, pored premijera Lukšića, boravio i predsjednik Opštine Bar, Žarko Pavićević. Goste su, ispred Crvenog krsta Crne Gore, dočekali predsjednik – Vojislav Mijušković, generalni sekretar – Jelena Dubak i potpredsjednik – Slobodan Kalezić.

 

Premijer_Sutomore_1

 

Za Premijera i članove njegove delegacije je na početku posjete organizovan obilazak Doma solidarnosti, kako bi se predstavio novi ambijent i njegovi sadržaji. Zajednički je ocijenjeno da je renoviranje Doma solidarnosti značajno, kako bi Crveni krst Crne Gore imao adekvatne kapacitete da odgovori na potrebe i pruži podršku ranjivim djelovima stanovništva Crne Gore.

 

Premijer Lukšić je na sastanku koji je održan u Sutomoru istakao da se osjećaj odgovornosti, humanosti i solidarnosti ne može nametnuti, ali da se može stimulisati, a aktivnosti koje sprovodi Crveni krst bude nadu da će humanosti i solidarnosti biti više.

 

Premijer_Sutomore_2

 

Posjeta rekonstruisanom Domu solidarnosti je bila simbol jednog novog početka i brojnih aktivnosti koje će se organizovati u objektu, koji je po svojim sadržajima moderan i funkcionalan.

 

Volonteri Crvenog krsta Crne Gore su Premijeru uručili i člansku kartu Crvenog krsta, uz poruku: „Volonteri volonteru“.

 

Prilog: Informacija o Domu solidarnosti