Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Porodicni vikend u znaku humanosti

Crveni krst Crne Gore će se pridružiti Porodičnom vikendu, koji, 2. i 3. marta od 12 – 17h, organizuje Cineplexx, a koji se i ovog mjeseca organizuje u znaku humanosti i solidarnosti.


U februarskom Porodičnom vikendu je prikupljana pomoć za socijalno ugrožene porodice iz Podgorice. U ovoj akciji su građani donirali oko 550 eura i 12 paketa pomoći u vidu polovne obuće, odjeće, igračaka,… Sve donacije su iskorišćene za humanitarne pakete, koje je dobilo 20 mnogočlanih socijalno ugroženih porodica. Crveni krst Podgorice im je uručio hranu, higijenske artikle, kao i garderobu, obuću, igračke,…, koji su prikupljeni u ovoj akciji.

Kako je Porodični vikend u februaru uspješno realizovan, nastavljena je saradnja Cineplexx-a i Crvenog krsta Crne Gore. Sva prikupljena pomoć 2. i 3. marta će biti upotrijebljena za pružanje pomoći socijalno ugroženim porodicama iz sjevernih opština.

Posjetioci će sami birati cijene za sljedeće projekcije:

Zvončica i tajna krila – 12:20,
Kralj pingvina – 11:40,
Haos u kući, matorci dolaze – 12:00,
Hrabra Merida – 11:20,
Koko i duhovi – 11:10,
Semijeva avantura – 12:50.

Donacije prikupljene na ovaj način idu u dobrotvorne svrhe, za nabavku prehrambenih i higijenskih artikala. Pored toga, posjetioci Cineplexx-a koji donesu igračke, odjeću, obuću, knjige ili slatkiše biće nagrađeni besplatnim kokicama.

Volonteri Crvenog krsta će biti prisutni tokom trajanja akcije i prisutne će informisati o njenom održavanju.