Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Počinju ovjere licenci za spasioce na vodi

U cilju pripreme spasilaca  na vodi za predstojeću ljetnju sezonu, Crveni krst Crne Gore od nedjelje, 6. marta, počinje sa provjerama za ovjeru licenci za spasioce koji su prethodno završili obuku za spasioce na vodi. Prva, od ukupno trinaest provjera, biće organizovana na bazenu Dragan Trifunović, u Budvi sa početkom u 8 sati.

Tim povodom pozivamo zainteresovane spasioce da se prijave za planiranu ovjeru licenci putem maila spasilastvo@ckcg.me ili pozivom na broj 069 334 267.

Pored pomenute provjere, u martu su planirane još tri provjere za ovjeru licenci za spasioce na vodi u to u sljedećim terminima: 13, 20. i 27 marta, koje će takođe biti organizovane na bazenu u Budvi sa početkom u 8 sati. Kako bismo osigurali da crnogorska kupališta imaju dovoljan broj spasilaca koji će voditi brigu o bezbjenosti posjetilaca tokom sezone, Crveni krst će organizovati i tri ovjere licenci u aprilu (3, 10. i 17), dvije u maju (8. i 29), tri u junu (5, 12. i 26) i poslednju 3. jula.

Takeđe koristimo priliku da informišemo javnost, naročito mlade ljude da će Crveni krst Crne Gore u maju i junu organizovati i obuke za kandidate za spasioce na vodi u sljedećim terminima (4-10. i 24-30. maja, 6-12. i 24-30. juna ), i ujedno ih pozovemo da na vrijeme obezbijede svoje mjesto.

Sve dodatne informacije o uslovima koje kandidati moraju zadovoljiti, zainteresovane strane mogu pronaći na sajtu Crvenog krsta Crne Gore www.ckcg.me .