Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Normal Company i Crveni krst Crne Gore potpisali Sporazum o saradnji

Crveni krst Crne Gore i Normal Company potpisali su danas, 7. juna o.g, Sporazum o saradnji, kojim su se obavezali na dugoročno zajedničko humanitarno djelovanje.

Prva u nizu aktivnosti jeste pomoć koju će Normal Company donirati Crvenom krstu, a koja se odnosi na inventar iz dvadeset hotelskih soba hotela Crna Gora, koji se privremeno zatvara, do otvaranja novog hotela Hilton Podgorica. Donaciju, koja se sastoji od dvadeset kreveta, sa dušecima, jastucima, posteljinom; kao i dvadeset klima uređaja i setova stolova, sa stolicama, dobiće socijalno najugroženije porodice, posredstvom organizacije Crvenog krsta.

 normal131  normal132

Sporazum su, ispred Normal Company-a, potpisali vlasnik Žarko Burić, a u ime Crvenog krsta Crne Gore, Jelena Dubak – generalna sekretarka, koji su ovim povodom dali izjave za medije.

“Ova donacija predstavlja početak saradnje u kojoj će Normal Company podržati aktivnosti Crvenog krsta i kao društveno odgovorno preduzeće, aktivnostima iz domena svog poslovanja, doprinijeti boljem životnom standardu najugroženijih slojeva stanovništva Crne Gore”, rekao je Žarko Burić, izvršni direktor Normal Company-a, prilikom potpisivanja Sporazuma o saradnji. 

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore, Jelena Darmanović – Dubak, ovom prilikom je istakla: “Drago nam je da je još jedan privredni subjekat u Crvenom krstu prepoznao pouzdanog partnera u realizaciji svojih aktivnosti iz domena društveno odgovornog poslovanja. Ova vrijedna donacija je od velikog značaja, a Crveni krst će se potruditi da dođe do onih kojima je najpotrebnija. Nadamo se da će primjerom Normal Company-a biti vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, koje su u mogućnosti da pomognu socijalno ugroženim građanima”.

 normal131  normal132