Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Mercator CG obezbijedio novogodišnje paketiće za 265 djece

Kompanija Mercator-CG donirala je 265 novogodišnjih paketića djeci iz 100 socijalno ugroženih porodica u Baru, Tivtu, Nikšiću, Kolašinu i Beranama. Paketiće iz trgovina Roda podijelili su uz pomoć Crvenog krsta.

„Jako nam je drago što smo imali priliku da mališanima, kojima roditelji ne mogu da priušte paketiće, uljepšamo novogodišnje praznike. Na taj način i mi smo dobili veliki poklon – njihove osmijehe i zahvalnost,“ saopštili su iz kompanije Mercator-CG, koja je na ovaj način zaokružila akciju Praznična čarolija u Roda trgovinama.  

Podjela Mercator paketica Bar 2015

 Paketiće su podijelili zaposleni u Crvenom krstu, koji su obišli po 20 porodica u svih 5 opština.

„Crveni krst Crne Gore tokom cijele godine pomaže socijalno ugrožene građane. Posebno nam je drago što smo uz pomoć kompanije Mercator-CG, uspjeli da na ovako lijep način završimo radnu godinu i obradujemo najmlađe. Nadamo se da će i druge firme ispratiti ovakve primjere društveno odgovornog poslovanja,“ saopšteno je iz Crvenog krsta.

Akcija Praznična čarolija počela je u novembru, kada je kompanija Mercator-CG, takođe u saradnji sa Crvenim krstom, uoči Aranđelovdana donirala slavske trpeze socijalno ugroženim porodicama iz Nikšića. Crveni Krst i lanac trgovina Roda sarađivali su i ranije na drugim akcijama prikupljanja pomoći građanima širom Crne Gore.