Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Konferencija za štampu i akcija davanja krvi

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa kompanijom Promonte, 13. maja 2010. godine u 10:30 organizuje konferenciju za štampu.

 

 

Konferencija se organizuje povodom potpisivanja Sporazuma o saradnji između kompanije Promonte i Crvenog krsta Crne Gore, koji podrazumijeva unaprjeđenje međusobne saradnje na polju koncepta društvene odgovornosti, koja je u obostranom interesu, a odnosi se na programe djelovanje u nesrećama, briga o starima, obrazovanje RAE populacije i informisanje stanovništva.

 

Na Konferenciji će, ispred Promonte-a prisustvovati Christopher Laska, izvršni direktor kompanije i Ana Radulović, zamjenik izvršnog direktora za korporativne poslove, dok će se prisutnima u ime Crvenog krsta Crne Gore obratiti Slobodan Kalezić, generalni sekretar.

 

Kako se potpisivanje Sporazuma organizuje u Nedjelji Crvenog krsta (koja traje od 8 – 15. maja), planirano je da se toga dana održi i akcija davanja krvi. Tako će se odmah nakon Konferencije svi prisutni uputiti u Zavod za transfuziju krvi. Pored gospodina Liske, u akciji davanja krvi će učestvovati i zaposleni u Promonte-u, kao i zaposleni i volonteri Crvenog krsta, a poziv za akciju su dobile i organizacije i institucije, sa kojima Crveni krst sarađuje.