Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Kompanija Nikić donirala 100 protivpožarnih aparata Crvenom krstu

Kompanija Nikić je u četvrtak, 22. novembra o.g donirala Crvenom krstu Crne Gore 100 protivpožarnih aparata. Primopredaja ove vrijedne donacije je održana u magacinu Crvenog krsta, na Cijevni.

 

Tom prilikom je predstavnica kompanije Nikić, Žana Nikić, istakla da je ovo jedna u nizu donacija koje je ova kompanija opredijelila za brojne institucije i organizacije koje se bave humanitarnom djelatnošću. „Nadamo se da će protivpožarni aparati pomoći Crvenom krstu da unaprijedi sigurnosne uslove u svojim objektima u kojima realizuje socijalne i druge programe za brojne ugrožene ciljne grupe, kao i da pomogne onim pojedincima i zajednicima koje žive u uslovima rizičnim od požara“ – istakla je Nikić.


Nikic 1


Saradnica za informisanje u Crvenom krstu Crne Gore, Milica Kovačević, se zahvalila kompaniji Nikić na vrijednoj donaciji, u ime organizacije Crvenog krsta i svih onih kojima će ona koristiti. Kovačević je ovu priliku iskoristila da pozove i ostale privredne subjekte i pojedince da, vođeni primjerom kompanije Nikić, pokažu svoju društvenu odgovornost i solidarnost, sa onima koji se nalaze u stanju potrebe, a ova donacije je pokazala da na brojne načine možemo biti humani.


Nikic 2


Crveni krst će protvpožarne aparate distribuirati do onih zajednica i ciljnih grupa, koje imaju povećan rizik od požara. Tako će aparate dobiti i stanovnici Kampa Konik, u kojem je krajem jula o.g. izbio veliki požar, u kome je 150 porodica ostalo bez krova nad glavom.