Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Karavan „Zdravog starenja“ posjetio i vrtić „Vini Pu“

„Vaši crvenokrstaši su, u velikoj misiji na putu ka zdravijem i srećnijem životu, zaustavili svoj karavan „Zdravog starenja“  u našu ustanovu –  PPU „Vini Pu“ Budva, kako bi održali interaktivnu radionicu, u kojoj su promovisali  pozitivno-zdravstvene životne navike, sve u cilju pravovremenog delovanja i preventive u oblasti čovjekovog zdravlja (kako fizičkog, tako i mentalnog).

 Tema ove edukativne radionice bila je  prilagođena dečijem uzrastu. Tom prilikom, naši mališani su čuli priču o usvajanju zdravih stilova života i poboljšanju kvaliteta života, ali i  shvatili koliko i zašto je bitno usvojiti zdrave životne navike u što ranijem uzrastu i da pravilnom i zdravom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću smanjujemo odlaske kod ljekara.

Vrtic Vini Pu 1

Radionica je uspješno održana – kroz druženje, učenje, priču, crtež, razmjenu iskustava i vježbe. Volonteri-edukatori su bili na visini zadatka, naši mališani su ih odlično prihvatili i pažljivo pratili, slušali i učestvovali. Na kraju su uslijedili i poklončići za uspomenu na ovo druženje – svi naši Vini Pu-ovci su od volontera dobili po jedan zdravi voćni paketić, bojice i bojanke.

Vrtić Vini Pu

Iskazujemo veliko zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i željno iščekujemo još puno novih, zajedničkih projekata! Veliko hvala!“

Uprava PPU „Vini Pu“ Budva

Marina Jovanović