Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Izložba dječjih radova povodom Dana žena

Crveni krst Crne Gore će, u susret Međunarodnom danu žena, u petak 4. marta, u saradnji sa tržnim centrom „Mall of Montenegro“ (Gintaš), organizovati izložbu radova djece RE (Romi, Egipćani) populacije predškolskog uzrasta, koja redovno pohađaju „otvorene dječije igraonice“ Crvenog krsta u Kampu Konik.


Cilj organizovanja izložbe je, prvenstveno, predstavljanje dječijih radova, promocija „dječijih igraonica“ na Koniku, ali i prikupljanje sredstava za nastavak rada ovih igraonica, kao i omogućavanje djeci RE populacije da za Dan žena uvesele svoje majke, sestre ili bake i uruče im poklon.

Kako bi se djeci pružila prilika da budu dio društva, socijalizuju se i osjete prave čari djetinjstva, tržni centar „Mall of Montenegro“ će im omogućiti da za vrijeme trajanja izložbe, borave u dječijoj igraonici „Magic land“, koja se nalazi u Mall-u. 

Pozivamo sve zainteresovane da propratite izložbu radova djece iz Kampova Konik i da, simboličnom donacijom, omoguće mališanima da iznenade svoje majke 8. marta.

Izložba radova će biti organizovana u prizemlju Mall-a, preko puta info-pulta, na prolazu između Mercator-a i zelene pijace, od 9:30 do 15h.