Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Danilovgradski volonteri ugostili kolege iz Podgorice i sa Cetinja

U okviru projekta Unaprjeđenje volonterizma u Crvenom krstu Crne Gore, 24. marta, u prostorijama OOCK Danilovgrad, održana je treća, od predviđenih šest, regionalnih obuka za omladinske lidere.

 


 

 

 

Cilj ovih obuka je edukacija volontera, koji će u narednom periodu sprovoditi razne aktivnosti, kako bi povećali broj volontera u svojim organizacijama, i tako doprinijeti kvalitetnijem sprovođenju programskih zadataka Crvenog krsta. I ovog puta već obučeni lideri imali su priliku da predstave stečena znanja i vještine kad je držanje prezentacije i organizovanje rada grupe u pitanju.

 

DG_Volonteri_1 DG_Volonteri_2

 

Seminaru su prisustvovala dva volontera iz Podgorice, jedan sa Cetinja i četiri iz Danilovgrada. Učesnici su, kroz prezentacije, razgovor, timski i individualni rad, igrice obradili sljedeće teme: difuzija, volonterizam, liderstvo, rad sa grupom, radionica, uspješna prezentacija i predstavljanje projekta Unaprjeđenje volonterizma u Crvenom krstu Crne Gore.

 

Danilovgradski Crveni krst je na lijep način ugostio svoje kolege iz Podgorice i Cetinja. Poslije održanog radnog dijela, organizovano je i druženje, tokom kojeg su učesnici imali priliku da razmijene svoja iskustva u radu.