Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Crveni krst Crne Gore uručio zahvalnice donatorima i partnerima

Crveni krst Crne Gore je, povodom Dana Crvenog krsta, koji se obilježavaju od 29. novembra do 6. decembra, organizovao Konferenciju za medije i dodjelu zahvalnica donatorima koji su pružili podršku našoj organizaciji u akciji prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene građane Crne Gore, kao i u ostalim humanitarnim aktivnostima.


Na Konferenciji je predstavljen i Izvještaj o humanitarnim posljedicama ekonomske krize u Evropi, koji je kreirala Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, kao aktivnosti realizovane u Danima Crvenog krsta i rezultati akcije Solidarnost na djelu.

Zahvalnice su dobili: VOLI, MERCATOR CRNA GORA, MAXI – CRNA GORA, HD LAKOVIĆ, PODRAVKA, ŠKORPION – HERCEG NOVI, IM GORANOVIĆ – NIKŠIĆ, ALKALOID – PODGORICA, MINISTARSTVO FINANSIJA, SEKCIJA MLADIH SINDIKALNE ORGANIZACIJE KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE. Crveni krst Crne Gore se zahvalio i partnerima koji su mu pružili podršku u realizaciji ostalih humanitarnih aktivnosti, u prethodnom periodu: LDS CHARITIES – MONTENEGRO, INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE, JP AERODROMI CRNE GORE, KANCELARIJA ZA BORBU PROTIV TRGOVINE LJUDIMA, ŽELJEZNIČKI PREVOZ CRNE GORE, AD INTOURS – PODGORICA, GIMNAZIJA „SLOBODAN ŠKEROVIĆ“, DELTA CITY – PODGORICA.

I opštinske organizacije Crvenog krsta su u Danima Crvenog krsta dodijelile zahvalnice svojim lokalnim partnerima.