Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Crveni krst Crne Gore i Talk Online Panel potpisali Sporazum o saradnji

Crveni krst Crne Gore je ovih dana potpisao Sporazum o saradnji sa kompanijom Talk Online Panel, koji omogućava građanima Crne Gore da, učestvovanjem u on-line istraživanjima, prikupe bodove koje mogu pretvoriti u donaciju našoj organizaciji.

Talk Online Panel je aktivna grupa ljudi koja ima izraženo mišljenje o svemu, od društvenih i političkih stavova, do mišljenja o proizvodima i potrošačkim problemima. Kao aktivni članovi zajednice, možete iznijeti svoj stav o nečemu i na taj način prikupiti bodove. Određeni broj bodova učesnicima obezbjeđuje neku od nagrada ili mogućnost upućivanja donacije Crvenom krstu Crne Gore.

Talk Online foto

 Ukupna suma sakupljenih donacija svakog mjeseca će zavisiti od broja Talk korisnika koji su izabrali Crveni krst Crne Gore kao svoju opciju za realizaciju prikupljenih bodova tokom istraživanja. Crveni krst Crne Gore će sredstva prikupljena na ovaj način utrošiti na pružanje pomoći socijalno ugroženim porodicama.

Dajte i Vi svoj doprinos, tako što ćete aktivno učestvovati u istraživanjima i na taj način steći mogućnost da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Priključite se i registrujte  ovde