Претрага
Close this search box.
Crnogorska porodica iz Berlina ponovo uz socijalno ugrožene građane Crne Gore

Tokom ove sedmice, Crveni krst Crne Gore, posredstvom svojih opštinskih organizacija, će podijeliti humanitarnu pomoć (hrana i higijena) socijalno ugroženim porodicama, a koja predstavlja donaciju jedne crnogorske porodice.

 Crnogorska porodica iz Berlina, koja za širu javnost želi ostati anonimna, do sada je sudjelovala u brojnim humanitarnim projektima. Između ostalog u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore, porodica je iz više puta, pomagala ugroženim stanovnicima naše, ali i susjednih zemalja.

Ove sedmice, uz podršku pomenute porodice, Crveni krst Crne Gore je dobio veoma značajnu donaciju, koju čine humanitarni paketi, a koji se biti podijeljeni najugroženijim porodicama u Crnoj Gori.

Porodica je fokusirana na pružanje pomoći i podrške onim građanima koji su ugroženi usljed nepovoljne ekonomske situacije i pandemijske krize. Glavni cilj i konstantna djelovanja ovih filantropa, jeste upravo humanitarna podrška najugroženijima, kojih je iz dana u dan sve više, naročito kao posljedica pandemije. 

distribucija

Crveni krst Crne Gore duguje veliku zahvalnost pomenutoj porodici koja kontinuirano pomaže i ne zaboravlja svoje sunarodnike u Crnoj Gori. Posebno želimo naglasiti značaj stalne podrške našeg iseljenog stanovništva u dijaspori, kao i doprinos privrednih subjekata u zemlji, koji je neophodan našoj organizaciji kako bismo mogli adekvatno da odgovorimo na potrebe najugroženijih korisnika. Stoga, nadamo se da će ovaj primjer podstaći mnoge buduće donatore da zajednički unaprijedimo kvalitet života građana Crne Gore, koji se nalaze u stanju potrebe.