Претрага
Close this search box.
CKB banka uručila donaciju Crvenom krstu Crne Gore

Na Dan Crvenog krsta Crne Gore koji se obilježava 29. novembra, a u cilju pomoći socijalno ugroženom stanovništvu u Crnoj Gori, zaposleni CKB-a donirali su Crvenom krstu Crne Gore pakete hrane i higijene. Zaposleni u CKB-u su nekoliko sedmica prikupljali osnovne životne namirnice i higijenske artikle, kao i novčane donacije, kako bi i u doba pandemije, uputili pomoć najugroženijim grupama stanovništva, kojeg je, nažalost, sve više.

“Zahvaljujemo zaposlenima CKB-a na vrijednoj pomoći koju su prikupili za građane Crne Gore u stanju socijalne potrebe. Ova donacija zaista veoma mnogo znači nekoj porodici koja će, sigurna sam imatii dovoljno osnovnih životnih namirnica najmanje za mjesec dana. Ovakvim i sličnim akcijama, ne samo da pomažemo ugrožene osobe, već i stimulišemo i motivišemo ostale subjekte na društvenu odgovornost”, istakla je generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore. “Naročito nas raduje činjenica da ova pomoć stiže u prave ruke u Danima Crvenog krsta Crne Gore”, dodala je ona.

Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a, ovom prilikom je istakla: „Zaposleni CKB-a donirali su značajnu količinu humanitarnih paketa, potvrđujući da su solidarnost i briga o zajednici suštinske vrijednosti naše banke. Privilegija je biti dio takvog tima i danas sam zaista ponosna na sve koleginice i kolege. Takođe, drago mi je da je donacija uručena upravo na Dan Crvenog krsta Crne Gore, organizacije koja uvijek predano stoji uz one kojima su neophodni podrška i pomoć“, zaključila je gospođa Bošković.