Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

CKB banka uručila donaciju Crvenom krstu Crne Gore

Na Dan Crvenog krsta Crne Gore koji se obilježava 29. novembra, a u cilju pomoći socijalno ugroženom stanovništvu u Crnoj Gori, zaposleni CKB-a donirali su Crvenom krstu Crne Gore pakete hrane i higijene. Zaposleni u CKB-u su nekoliko sedmica prikupljali osnovne životne namirnice i higijenske artikle, kao i novčane donacije, kako bi i u doba pandemije, uputili pomoć najugroženijim grupama stanovništva, kojeg je, nažalost, sve više.

“Zahvaljujemo zaposlenima CKB-a na vrijednoj pomoći koju su prikupili za građane Crne Gore u stanju socijalne potrebe. Ova donacija zaista veoma mnogo znači nekoj porodici koja će, sigurna sam imatii dovoljno osnovnih životnih namirnica najmanje za mjesec dana. Ovakvim i sličnim akcijama, ne samo da pomažemo ugrožene osobe, već i stimulišemo i motivišemo ostale subjekte na društvenu odgovornost”, istakla je generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore. “Naročito nas raduje činjenica da ova pomoć stiže u prave ruke u Danima Crvenog krsta Crne Gore”, dodala je ona.

Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a, ovom prilikom je istakla: „Zaposleni CKB-a donirali su značajnu količinu humanitarnih paketa, potvrđujući da su solidarnost i briga o zajednici suštinske vrijednosti naše banke. Privilegija je biti dio takvog tima i danas sam zaista ponosna na sve koleginice i kolege. Takođe, drago mi je da je donacija uručena upravo na Dan Crvenog krsta Crne Gore, organizacije koja uvijek predano stoji uz one kojima su neophodni podrška i pomoć“, zaključila je gospođa Bošković.