Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

Ambasador Italije posjetio Crveni krst Crne Gore

Ambasador Italije u Crnoj Gori, Nj.E. Luca Zelioli, posjetio je danas Crveni krst Crne Gore gdje se sreo sa generalnom sekretarkom Jelenom Dubak i saradnicima.

 Ambasador Zelioli je uputio iskrene čestitke organizaciji na požrtvovanom djelovanju tokom epidemije Covid 19, iskazavši takođe interesovanje za trenutnu situaciju, potrebe i planove Crvenog krsta kako bi ublažio negativne posljedice krize.

IMG 4621

Generalna sekretarka je predstavila djelovanje organizacije Crvenog krsta, kako tokom epdemije, tako i u redovnim uslovima, uz posebnu pažnju na projekte koje podržava Crveni krst Italije, kao dugogodišnji partner organizacije. Takođe je uputila zahvalnost ambasadoru na ličnoj donaciji tokom Covid 19 krize.

Tokom sastanka govorilo se i o budućim, konkretnim načinima saradnje između Ambasade i Crvenog krsta Crne Gore, zajedno sa kancelarijom Crvenog krsta Italije koja se nalazi u Podgorici.

IMG 4624

Sastanku je prisustvovao i Flavio Ciriaci, regionalni delegat Crvenog krsta Italije, sa sjedištem u kancelarijama Crvenog krsta Crne Gore.