Претрага
Close this search box.

Humanost

Nepristrasnost

Neutralnost

Nezavisnost

Dobrovoljnost

Jedinstvo

Univerzalnost

3000 eura za novogodišnje i humanitarne pakete

Kompanija Telenor je Crvenom krstu Crne Gore uručila donaciju od 3000 eura, koja će biti iskorišćena za nabavku novogodišnjih paketića za djecu i humanitarnih paketa za porodice, koje su socijalno ugrožene. Umjesto kupovine poklona partnerima, sredstva za tu namjenu kompanija je preusmjerila u humanitarne svrhe.

Donacija će biti realizovana početkom januara, kada će Crveni krst Crne Gore izvršiti nabavku paketa i njihovu distribuciju, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta širom Crne Gore. Prioritet će imati oni korisnici koji su socijalno najugroženiji i koji u prethodnom periodu nisu bili obuhvaćeni distribucijom sličnih vidova pomoći.

U Crvenom krstu Crne Gore su zahvalni na ovoj vrijednoj donaciji, koja je posebno značajna u prazničnim danima, kad se trudimo da pomognemo i usrećimo što više naših korisnika, a prvenstveno djece. „Drago nam je što je kompanija Telenor i na ovaj način iskazala svoju društvenu odgovornost i još jednom prepoznala Crveni krst kao organizaciju sa kojom može realizovati humane i lijepe inicijative. Nadamo se da će njihovim primjerom biti vođeni i drugi privredni subjekti, jer je svako doba pravo vrijeme za dobrotu i solidarnost“ – naglasili su predstavnici Crvenog krsta.