Crveni Krst

Principi

 

VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA KANDIDATE ZA SPASIOCE I SPASIOCE NA VODI

apr 12, 2021

Obavještavamo kandidate za spasioce i spasioce na vodi da, na osnovu instrukcije Uprave za inspekcijske poslove, ubuduće dostavljaju ljekarska uvjerenja koja su isključivo izdata od strane akreditovanih ustanova i ordinacija koje su ovlašćene i stručno osposobljene za izdavanje ljekarskih uvjerenja za spasioce na vodi.

Javne zdravstvene ustanove koje su nadležne za izdavanje ljekarskih uvjerenja su:

Domovi zdravlja Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Herceg Novi, Kotor, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Plav, Pljevlja, Podgorica, Rožaje i Tivat.

Privatne zdravstvene ustanove koje su akreditovane za izdavanje ljekarskih uvjerenja su:

PZU Bona Mente Podgorica, Codra Podgorica, Dijagnostika Podgorica, Naša medicina Podgorica, Nova medicina rada Podgorica, Dr Vuksanović Bar, Stojović Herceg Novi i Moj doktor Nikšić. 

Kandidati za spasioce i spasioci na vodi koji ne dostave ljekarska uvjerenja od gorenavedenih ustanova ili dostave ista od neakreditovanih ustanova, neće moći da pohađaju obuku za spasioce ili ovjere postojeću licencu.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiVAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA KANDIDATE ZA SPASIOCE I SPASIOCE NA VODI Top of Page