Crveni Krst

Principi

 

Novosti

Oko 40 humanista se odazvalo pozivu da doniraju krv

Crveni krst Crne Gore je danas, 24. jula, u Delta city-u, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, i ove godine u ljetnjem periodu organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi, sa ciljem obezbjeđivanja dovoljnih količina krvi u mjesecima kad su potrebe veće, usljed velikog broja turista koji borave u našoj zemlji, kao i zbog povećanog broja saobraćajnih i drugih nesreća.

Crveni krst Crne Gore domaćin volonterima Crvenog krsta/Crvenog polumjeseca iz 21 zemlje Mediterana

U Domu solidarnosti u Sutomoru je počeo 15. Mediteranski kamp za mlade "Atlantis", koji organizuje Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Centrom za saradnju na Mediteranu (CCM) Španskog Crvenog krsta, a koji će trajati do 26. jula.

Marija i Bosa

jul 19, 2019

Iskustvo volonterke u programu "Zdravo starenje"

Na početku posjećivanja baka Bose, upoznala sam je sa programom zdravog starenja i ona je bila veoma zainteresovana.

Crveni krst Crne Gore je, 16. i 17. jula, u okviru projekta Briga o starijima, ugostio 8 predstavnika 4 lokalne organizacije Crvenog krsta Albanije. Gosti su tokom dva dana imali priliku da posjete opštinske organizacije Crvenog krsta (OOCK) Budva i Bar koje su prepoznate po svom dugogodišnjem i vrlo uspješnom radu kada su u pitanju usluge podrške za starije osobe.

Crveni krst Crne Gore domaćin međunarodnog kampa za mlade "Atlantis XV"

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Centrom za saradnju na Mediteranu (CCM) Španskog Crvenog krsta organizuje 15. Mediteranski kamp za mlade "Atlantis", koji će biti održan u Domu solidarnosti u Sutomoru, od 19. do 26. jula.

Ja sam Nevenka. Ona koja često zbori: „ Aooo, bataljujem! Ne mogu više...” Ali, ja sam i ona koja uprkos svemu ne odustaje, jer “life must go on”! I da ne bude zabune, ovo JA, lično pišem. Toliko sam već uspjela naučiti na časovima engleskog jezika koje smo imali u Crvenom krstu Budva. Jeste, priznajem da smo se smijale jedna drugoj pokušavajući da naučimo izgovor baš onako kako nas je Jocka učila. A, nije joj bilo lako… 

Strana 1 od 120

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« Avgust 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page