Crveni Krst

Principi

 

Poziv (za nezaposlene žene) za pohađanje obuke za pružanje usluge pomoć u kući

sep 03, 2020

Crveni krst Crne Gore poziva nezaposlene žene, starosti od 30 do 55 godina, da se prijave za pohađanje obuke za pružanje usluge pomoć u kući (usluge gerontodomaćice za pružanje podrške starijim osobama). 

Obuka traje 5 dana tokom kojih učesnice imaju prilike da nauče više o: programu pomoć u kući; strukturi korisnika i njihovim potrebama; obavezama gerontodomaćica; motivaciji za rad; timskom radu; organizaciji vremena; prevenciji sindroma izgaranja; obavljanju kućnih poslova; higijeni prostora; aktivnom slušanju; komunikaciji sa starijim osobama sa oštećenjem sluha i/ili vida; rešavanju konflikata; porodičnim odnosima; nasilju nad starijima; mentalnom zdravlju starijih; pružanju prve pomoći...

Obuke se organizuju u Domu solidarnosti Crvenog krsta, u Sutomoru, a sve troškove smještaja, ishrane i prevoza pokriva Crveni krst Crne Gore. Nakon završene obuke, učesnice dobijaju sertifikat.

Sve zainteresovane žene mogu se prijaviti na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   

Potrebno je poslati sljedeće podatke: ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon i opštinu iz koje dolazite. Broj mjesta je ograničen, a obuke se realizuju tokom septembra. Održavanje prve obuke je planirano od 7. do 11. septembra i prijave za nju traju do 5. septembra, a termin naredne obuke će biti naknadno definisan i prijavu za nju traju do 10. septembra.

Iskoristite priliku da steknete značajna znanja i vještine, kao i sertifikat, koji vam mogu pomoću da lakše dođete do posla.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiPoziv (za nezaposlene žene) za pohađanje obuke za pružanje usluge pomoć u kući Top of Page