Crveni Krst

Principi

 

Karavan "Zdravog starenja" posjetio i vrtić "Vini Pu"

sep 09, 2019

"Vaši crvenokrstaši su, u velikoj misiji na putu ka zdravijem i srećnijem životu, zaustavili svoj karavan „Zdravog starenja“  u našu ustanovu -  PPU „Vini Pu“ Budva, kako bi održali interaktivnu radionicu, u kojoj su promovisali  pozitivno-zdravstvene životne navike, sve u cilju pravovremenog delovanja i preventive u oblasti čovjekovog zdravlja (kako fizičkog, tako i mentalnog).

 Tema ove edukativne radionice bila je  prilagođena dečijem uzrastu. Tom prilikom, naši mališani su čuli priču o usvajanju zdravih stilova života i poboljšanju kvaliteta života, ali i  shvatili koliko i zašto je bitno usvojiti zdrave životne navike u što ranijem uzrastu i da pravilnom i zdravom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću smanjujemo odlaske kod ljekara.

Vrtic Vini Pu 1

Radionica je uspješno održana - kroz druženje, učenje, priču, crtež, razmjenu iskustava i vježbe. Volonteri-edukatori su bili na visini zadatka, naši mališani su ih odlično prihvatili i pažljivo pratili, slušali i učestvovali. Na kraju su uslijedili i poklončići za uspomenu na ovo druženje – svi naši Vini Pu-ovci su od volontera dobili po jedan zdravi voćni paketić, bojice i bojanke.

Vrtić Vini Pu

Iskazujemo veliko zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i željno iščekujemo još puno novih, zajedničkih projekata! Veliko hvala!"

Uprava PPU „Vini Pu“ Budva

Marina Jovanović

 

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiKaravan "Zdravog starenja" posjetio i vrtić "Vini Pu" Top of Page