Crveni Krst

Principi

 

Predstavljanje aplikacije "Pomozi sebi i drugima"

nov 27, 2018

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Telenor fondacijom, organizuje konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljena mobilna aplikacija "Pomozi sebi i drugima". 

 Konferencija će biti održana u četvrtak, 29. novembra, sa početkom u 13h, u prostorijama Crvenog krsta Crne Gore (ul. Jovana Tomaševića 6, Podgorica).

Kreiranje aplikacije je imalo za cilj da svima zainteresovanima pruži detaljne informacije iz domena djelovanja Crvenog krsta, a koje se odnose na reagovanje u redovnim i vanrednim okolnostima. Informacije koje korisnici budu preuzeli putem aplikacije, u potrebnom trenutku mogu pomoći samim korisnicima ili nekome u njihovom okruženju i ujedno im pružiti informacije kako oni mogu korisno djelovati i biti društveno odgovorni (npr. ko su socijalno najugroženije grupe i kako im pomoći; ko, koliko često i na koji način može dobrovoljno dati krv; kako postupati u slučaju različitih elementarnih nepogoda; kako pružiti prvu pomoć i sl). Aplikacija je izrađena uz podršku Telenor fondacije, kroz konkurs "Uključi se digitalno".

Kako se konferencija za medije održava na Dan Crvenog krsta Crne Gore, 29. novembar, kada počinje i manifestacija Dani Crvenog krsta, koja traje do 6. decembra, tako će na njoj biti predstavljene i aktivnosti čije je realizovanje planirano u ovim danima, kao i rezultati rada Crvenog krsta Crne Gore u prethodnom periodu.

Na konferenciji će se prisutnima obratiti generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak.

 

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« Avgust 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiPredstavljanje aplikacije "Pomozi sebi i drugima" Top of Page