Principi

 

Ambasadorka Uehara uručila donaciju hrane Crvenom krstu za korisnike socijalne pomoći

feb 12, 2018

U ponedjeljak, 12. februara, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Margaret Uehara uručila je donaciju hrane i higijenskih potrepština Crvenom krstu za korisnike pomoći Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada Podgorice.

Ambasadorka je uručila donaciju Crvenom krstu u prostorijama Narodne kuhinje na Koniku, čije usluge dnevno koristi šest stotina građana Glavnog grada. Crveni krst će pomoć podijeliti najugroženijem porodicama. 

Donacije hrane Ambasade Sad za soc. ugrozene

 Ambasadorka Uehara je istakla da je ovo mali doprinos zaposlenih u Ambasadi i prijatelja Ambasade  najugroženijima, dok je Sekretar Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada Podgorice Ivan Terzić izrazio nadu da će i druge institucije slijediti primjer američke Ambasade.

Generalna sekretarka Crvenog krsta Jelena Dubak je pozdravila akciju Ambasade, navodeći da je svaki obrok važan socijalno ugroženim porodicama i da svaka donacija pomaže.   

 

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiAmbasadorka Uehara uručila donaciju hrane Crvenom krstu za korisnike socijalne pomoći Top of Page