Principi

 

Konferencija za medije i dodjela zahvalnica

dec 03, 2017

Crveni krst Crne Gore u utorak, 5. decembra, u 10 sati, organizuje Konferenciju za medije povodom Međunarodnog dana volontera i Dana Crvenog krsta, kao i dodjelu zahvalnica pojedincima i organizacijama, koji su dali doprinos ispunjavanju humanitarne misije naše organizacije u prethodnom periodu.

Dani Crvenog krsta se obilježavaju od 29. novembra do 6. decembra i u ovim danima opštinske organizacije Crvenog krsta širom Crne Gore sporovode brojne aktivnosti, kako bi sugrađanima predstavile programe koje sprovode i pozvale ih da i oni daju doprinos pružanju podrške onima u stanju potrebe. U Danima Crvenog krsta se obilježava i Međunarodni dan volontera, 5. decembar. Upravo na ovaj dan Crveni krst Crne Gore želi da predstavi značaj volonterizma za društveni i ekonomski napredak svakog društva. Konferenciju organizujemo u saradnji sa Ministarstvom sporta, u okviru kojeg djeluje Direktorat za mlade, koji se bavi i promocijom volonterizma. Pored predstavljanja aktivnosti koje su sprovedene u Danima Crvenog krsta, kao i rezultata koji su ostvareni u prethodnom periodu, prvenstveno zahvaljujući zalaganjima volontera, na konferenciji će biti uručene zahvalnice pojedincima i organizacijama, koji su na razne načine dali doprinos da se sprovedu brojni humanitarni zadaci u prethodnom periodu.

Na konferenciji će se prisustnima obratiti generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak i ministar sporta Nikola Janović.

Događaj će biti organizovan u prostorijama Crvenog krsta Cre Gore (ulica Jovana Tomaševića 6).

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

Kalendar događaja

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiKonferencija za medije i dodjela zahvalnica Top of Page