Principi

 

Crveni krst Crne Gore uručio zahvalnice donatorima i partnerima

dec 06, 2013

Crveni krst Crne Gore je, povodom Dana Crvenog krsta, koji se obilježavaju od 29. novembra do 6. decembra, organizovao Konferenciju za medije i dodjelu zahvalnica donatorima koji su pružili podršku našoj organizaciji u akciji prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene građane Crne Gore, kao i u ostalim humanitarnim aktivnostima.

Na Konferenciji je predstavljen i Izvještaj o humanitarnim posljedicama ekonomske krize u Evropi, koji je kreirala Međunarodna federacija društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, kao aktivnosti realizovane u Danima Crvenog krsta i rezultati akcije Solidarnost na djelu.

Zahvalnice su dobili: VOLI, MERCATOR CRNA GORA, MAXI – CRNA GORA, HD LAKOVIĆ, PODRAVKA, ŠKORPION – HERCEG NOVI, IM GORANOVIĆ – NIKŠIĆ, ALKALOID – PODGORICA, MINISTARSTVO FINANSIJA, SEKCIJA MLADIH SINDIKALNE ORGANIZACIJE KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE. Crveni krst Crne Gore se zahvalio i partnerima koji su mu pružili podršku u realizaciji ostalih humanitarnih aktivnosti, u prethodnom periodu: LDS CHARITIES – MONTENEGRO, INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE, JP AERODROMI CRNE GORE, KANCELARIJA ZA BORBU PROTIV TRGOVINE LJUDIMA, ŽELJEZNIČKI PREVOZ CRNE GORE, AD INTOURS – PODGORICA, GIMNAZIJA „SLOBODAN ŠKEROVIĆ“, DELTA CITY – PODGORICA.

I opštinske organizacije Crvenog krsta su u Danima Crvenog krsta dodijelile zahvalnice svojim lokalnim partnerima.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiCrveni krst Crne Gore uručio zahvalnice donatorima i partnerima Top of Page