Crveni Krst

Principi

 

Donacije kompanije ORIFLAME i preduzeća KLIKOVAC

okt 08, 2009

Ovih dana su Crvenom krstu Crne Gore uručene dvije vrijedne donacije, namijenjene za podršku ostvarivanju humanitarnih aktivnosti organizacije.Donacija kompanije ORIFLAME se sastoji od 8 polovnih kompjutera, koje će Crveni krst Crne Gore usmjeriti ka svojim opštinskim organizacijama za realizaciju programskih djelatnosti i rad sa ugroženim ciljnim grupama, posebno u dijelu obrazovanja i organizacije edukativnih radionica.

Preduzeće »KLIKOVAC« d.o.o. je doniralo Crvenom krstu Crne Gore 1743 kutije, sa po 40 kesa različitih vrsta bonbona. Njima će da budu obradovani djeca i omladina iz institucija: »Komanski most«, »1. jun«, Dječiji dom Bijela, Centar za djecu sa posebnim potrebama, Zavod za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora u Kotoru, kao i mališani RAE populacije koji žive na kampu Konik. Dio donacije je opredijeljen i za Centar za resocijalizaciju i rehabilitaciju korisnika psihoaktivnih supstanci, KPD Spuž, kao i za Dom starih u Risnu i Dom starih »Duga«.

Ovako iskazan odnos humanosti i solidarnosti, pored materijalne vrijednosti, ima poseban značaj kao podsticaj onima koji na bilo koji način, i u bilo kojem obimu, mogu da, posredstvom naše humanitarne organizacije, doprinesu ublažavanju životnih teškoća svih kojima je potrebna dodatna briga i pomoć društvene zajednice.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« December 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiDonacije kompanije ORIFLAME i preduzeća KLIKOVAC Top of Page