Crveni Krst

Principi

 

Drugi sastanak Tematskih upravnih grupa za prevenciju bolesti i obrazovanje

sep 30, 2010

U okviru projekta “ Međusektorska inicijativa na prevenciji bolesti i posebno obrazovanje za raseljene Rome na Koniku“ koji finansiraju Evropska komisija i Danski Crveni krst, u prostorijama Crvenog krsta Crne Gore održan je drugi sastanak Tematskih upravnih grupa za prevenciju bolesti i obrazovanje.

 

Sastanku su prisustvovali predstavnici relevantnih institucija koji su ujedno i partneri na projektu, a  sa kojima Crveni krst Crne Gore  sarađuje u kontinuitetu. U okviru pomenutih grupa, prisustvovali su predstavnici Instituta za javno zdravlje, Unicef-a, Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica, Ministarstva prosvjete i nauke, Centra za stručno obrazovanje, UNHCR-a, Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica, ali i predstavnici osnovnih škola „ Božidar Vuković Podgoričanin“, „ Marko Miljanov“,  „ 21. Maj“,  „Savo Pejanović“, Crvenog krsta Glavnog grada Podgorice i član tima Crvenog krsta Crne Gore u kampovima Konik.

slika_88

Regionalni programski delegat  Nelima Lassen iz Danskog Crvenog krsta i koordinator projekta u Crvenom krstu Crne Gore Jelena Darmanović, predstavile su prisutnima redovne aktivnosti i buduće planove, u koje su svakodnevno uključeni i partneri na projektu. Sastankom su konkretnije definisane uloge partnera i prodiskutovano je o mogućim preprekama koje mogu uticati na tempo razvijanja projekta.

 

Sljedeći sastanak zainteresovanih strana predviđen je za novembar mjesec.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« Avgust 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiDrugi sastanak Tematskih upravnih grupa za prevenciju bolesti i obrazovanje Top of Page