Principi

 

Novosti

Crveni krst Crne Gore u četvrtak i petak, 17-18. januara, u hotelu Podgorica, organizuje završnu konferenciju projekta “Inicijativa za socijalno uključivanje starijih osoba”. 

U skladu sa zakonskim ovlašćenjima, Crveni krst Crne Gore i Opštinska organizacija Crvenog krsta Kolašin su u prethodnom periodu aktivno radili na osnaživanju kapaciteta za obavljanje aktivnosti u ovoj oblasti.

Crveni krst Crne Gore će u subotu, 29. decembra, u saradnji sa Mall of Montenegro, organizovati humanitarnu akciju posvećenu starijima.

Danas je Crveni krst Crne Gore u saradnji sa Rotary klubovima Crne Gore organizovao podjelu Rotary paketića, za djecu romske i egipćanske populacije, predškolskog i školskog uzrasta, sa područja bivšeg Kampa Konik.

Crveni krst Crne Gore će u petak 28. decembra u 11 sati, organizovati podjelu Rotary paketića, za djecu romske i egipćanske populacije, predškolskog i školskog uzrasta, sa područja bivšeg Kampa Konik.

U periodu od 10. septembra do kraja decembra ove godine Crveni krst Crne Gore realizovao je projekat “Njega starijih lica – usluge gerontodomaćica”. Projekat je finansirao Zavod za zapošljavanje Crne Gore kroz javne radove.

Crveni krst Crne Gore je danas, u saradnji sa organizacijom ADRA Crne Gore i Italijanskim Crvenim krstom, organizovao podjelu paketića i igračaka za djecu predškolskog uzrasta i školarce RE (Romi, Egipćani) populacije u Kampu Konik.

Strana 1 od 115

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page