Principi

 

Novosti

Crveni krst Crne Gore će u ponedjeljak, 24. septembra, u 19:30 sati, u Centru savremene umjetnosti – Izložbeni prostor Perjanički dom u Podgorici, otvoriti izložbu fotografija pod nazivom „SAD i Crna Gora: Misija Američkog Crvenog krsta u Crnoj Gori 1919-1922“.

Prva pomoć i sigurnost na putevima

Crveni krst Crne Gore u subotu, 8. septembra, obilježava Svjetski dan prve pomoći. Ovo je prilika da se podigne svijest o značaju poznavanja prve pomoći, koje je u nekim situacijama ključno za spašavanje života.

Crveni krst Crne Gore vrši prijem novih volontera. Svi koji su zainteresovani da postanu volonteri Crvenog krsta Crne Gore i članovi našeg Volonterskog kluba, mogu poslati svoje prijave od 1. do 15. septembra na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nestali migranti: “Trace the Face” povezuje jednu razdvojenu porodicu svake nedjelje

Crveni krst Crne Gore obilježava 30. avgust - Međunarodni dan nestalih osoba, koji je ustanovljen na Kostariki 1981. godine, i podsjeća na pravo porodica da znaju sudbinu svojih najbližih koji se vode kao nestali.

U okviru realizacije DREF-a (fonda za hitnu podršku Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca - MFCK), Crveni krst Crne Gore organizuje dvodnevnu radionicu za planiranje u oblasti migracija, u periodu od 30-31. avgusta 2018. godine.

Crveni krst Crne Gore je aktivirao sistem za dobijanje međunarodne pomoći od strane Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca polumjeseca, kroz DREF fond (fond za hitnu pomoć), za potrebe pružanja humanitarne podrške migrantima u Crnoj Gori.

Crveni krst Crne Gore objavljuje oglas za eksternog konsultanta koji će biti zadužen za razvoj istraživačke metodologije za analizu uzroka i posljedica potencijalnog nasilja, zlostavljanja i/ili bilo kojeg drugog vida dječije eksploatacije RE djece iz Kampa Konik.

Strana 1 od 110

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

Kalendar događaja

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page