Principi

 

Novosti

Crveni krst Crne Gore organizuje drugu obuku novih spasilaca na vodi, koja počinje 20. maja i biće održana u Nastavnom centru za obuku spasilaca na vodi, u Sutomoru. Za ovu godinu su planirane ukupno četiri obuke, a dodatne će biti organizovane u skladu sa potrebama.

Ekipa Crvenog krsta Crne Gore u pružanju prve pomoći, koja je pobijedila na prošlogodišnjem državnom takmičenju, na poziv Crvenog krsta Subotice, učestvovala je na njihovom gradskom takmičenju, koje je održano 13. maja o.g.

Crveni krst Crne Gore je, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore, obilježio 11. maj - Dan dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori. Tim povodom, Ministarstvo zdravlja je danas, 12. maja, osamnaestu godinu za redom, dodijelilo odgovarajuća priznanja i simbolične nagrade najzaslužnijima za razvoj djelatnosti dobrovoljnog davalaštva krvi u prethodnoj godini. Priznanja je nagrađenima uručio ministar zdravlja, dr Kenan Hrapović.

Danas je 11. maj, Dan dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori.

Crveni krst Crne Gore 8. maja obilježava Svjetski dan Crvenog krsta. Toga dana počinje i Nedjelja Crvenog krsta, koja traje do 15. maja, a tokom koje će opštinske organizacije Crvenog krsta širom Crne Gore organizovati brojne događaje.

U periodu od 27. do 29. aprila 2017. godine, koordinatorka projekta Zdravo starenje Jelena Šofranac, boravila je u Indiji kao vodeći predavač treninga za trenere iz oblasti zdravo starenje.

Donirajte knjige za biblioteke osnovnih škola u seoskim područjima

Crveni krst Crne Gore će učestvovati na Sajmu knjiga i obrazovanja, koji se održava od 2. do 9. maja u Delta city-u. Slogan našeg učešća jeste "Imamo svijet volonterizma za tebe", jer je cilj da se posjetiocima sajma predstave načini i značaj volontiranja u Crvenom krstu.

Strana 1 od 94

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

Kalendar događaja

« May 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page