Crveni Krst

Principi

 

Novosti

Danas je generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak ugostila zamjenicu austrijske ambasadorke u Crnoj Gori, Ute Friessner.

Danas se generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore, Jelena Dubak, srela sa amabasadorkom Bugarske u Crnoj Gori, Nj.E. Meglenom Plugčievom.

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak i sekretar Crnogorskog društva za borbu protiv raka Domagoj Žarković potpisali su danas, 10. januara 2020. godine, Memorandum o saradnji, sa ciljem intenziviranja zajedničkog djelovanja na preduzimanju mjera i aktivnosti kako bi se unaprijedila zdravstvena kultura i zdravi stilovi života u Crnoj Gori.

Crveni krst Crne Gore je ovih dana podijelio novogodišnje paketiće za ukupno 680 djece iz socijalno ugroženih porodica, djecu RE (romske i egipćanske) populacije, kao i za djecu u sistemu azila i djecu sa invaliditetom. Paketići su donacija Rotary klubova iz Crne Gore i ADRA-e Crna Gora.

Crveni krst Crne Gore i Sekretarijat za socijalno staranje potpisali protokole o saradnji

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak i Sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Ivan Terzić potpisali su protokole  o saradnji u oblasti socijalne zaštite, kojima se konkretizuju zajedničke aktivnosti na pružanju usluga podrške za život u zajednici usmjerene na poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom, kroz projekte ,,Servis personalne asistencije za osobe sa invaliditetom“ i „Mobilni timovi - medijacija u zajednici za osobe sa invaliditetom”.

Akcija prikupljanja pomoći se nastavlja

Crveni krst Crne Gore je sredstva koja je prikupio do 25. decembra za stanovnike Albanije pogođene zemljotresom, u iznosu od 101 416,04 eura, uplatio na račun Crvenog krsta Albanije, koji aktivno pruža pomoć ugroženom stanovništvu.

Zaposleni i volonteri Crvenog krsta Crne Gore, u saradnji sa OŠ “Savo Pejanović”, od oktobra ove godine organizuju radionice za učenike RE (Romi, Egipćani) populacije, koji pohađaju V, VI, VII, VIII i IX razred.

Strana 1 od 126

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« January 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page