Principi

 

Novosti

Dodijeljena priznanja najboljima 

Crveni krst Crne Gore je, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore i Zavodom za transfuziju krvi, obilježio 11. maj - Dan dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori. Tim povodom, Ministarstvo zdravlja je danas, devetnaestu godinu za redom, dodijelilo odgovarajuća priznanja i simbolične nagrade najzaslužnijima za razvoj djelatnosti dobrovoljnog davalaštva krvi u prethodnoj godini. Priznanja je nagrađenima uručio ministar zdravlja, dr Kenan Hrapović.

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore i Zavodom za transfuziju krvi, obilježava 11. maj - Dan dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori.

Izgleda da niko nije siguran koliko je mišića potrebno aktivirati za osmijeh. Po nekim izvorima to je 17, drugi smatraju da je oko 12. Ali u okviru Međunarodnog pokreta Crvenog krsta i Crvenog polumeseca glasine govore da je to preko 7 milijardi. Ili, umovi i mišići od gotovo 14 miliona zaposlenih i volontera.

 

Svuda za svakoga - Podijeli osmjeh!

Crveni krst Crne Gore 8. maja obilježava Svjetski dan Crvenog krsta. Toga dana počinje i Nedjelja Crvenog krsta, koja traje do 15. maja, a tokom koje će opštinske organizacije Crvenog krsta širom Crne Gore organizovati brojne događaje.

Delegacija Crvenog krsta Crne Gore, u sastavu generalna sekretarka Jelena Dubak, koordinatorka za mlade i volontere Jelena Šofranac i šefica međunarodne saradnje Nataša Uskoković, učestvuje na 10. Evropskoj konferenciji Crvenog krsta/Crvenog polumjeseca, koja se održava u Almatiju, Kazahstan, od 2. do 4. maja 2018. godine.

U okviru saradnje sa američkom dobrotvornom organizacijom, LDS Charities, Crveni krst Crne Gore je nedavno  dobio dodatnu pošiljku od 332 invalidskih kolica koja će biti na raspolaganju svim pojednicima u Crnoj Gori kojima je takva vrsta podrške potrebna.

Crveni krst Crne Gore je danas, 24. aprila, organizovao konferenciju povodom završetka projekta „Briga o starijima i zdravo starenje u 12 opština u Crnoj Gori“.

Strana 1 od 106

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

Kalendar događaja

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovosti Top of Page