Crveni Krst

Danilovgradski volonteri ugostili kolege iz Podgorice i sa Cetinja

mar 26, 2012

U okviru projekta Unaprjeđenje volonterizma u Crvenom krstu Crne Gore, 24. marta, u prostorijama OOCK Danilovgrad, održana je treća, od predviđenih šest, regionalnih obuka za omladinske lidere.

 

 

 

 

Cilj ovih obuka je edukacija volontera, koji će u narednom periodu sprovoditi razne aktivnosti, kako bi povećali broj volontera u svojim organizacijama, i tako doprinijeti kvalitetnijem sprovođenju programskih zadataka Crvenog krsta. I ovog puta već obučeni lideri imali su priliku da predstave stečena znanja i vještine kad je držanje prezentacije i organizovanje rada grupe u pitanju.

 

DG_Volonteri_1 DG_Volonteri_2

 

Seminaru su prisustvovala dva volontera iz Podgorice, jedan sa Cetinja i četiri iz Danilovgrada. Učesnici su, kroz prezentacije, razgovor, timski i individualni rad, igrice obradili sljedeće teme: difuzija, volonterizam, liderstvo, rad sa grupom, radionica, uspješna prezentacija i predstavljanje projekta Unaprjeđenje volonterizma u Crvenom krstu Crne Gore.

 

Danilovgradski Crveni krst je na lijep način ugostio svoje kolege iz Podgorice i Cetinja. Poslije održanog radnog dijela, organizovano je i druženje, tokom kojeg su učesnici imali priliku da razmijene svoja iskustva u radu.

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeDanilovgradDanilovgradski volonteri ugostili kolege iz Podgorice i sa Cetinja Top of Page