Crveni Krst

Održana posljednja obuka za omladinske lidere

apr 23, 2012

U okviru projekta Unaprjeđenje volonterizma u Crvenom krstu Crne Gore održano je šest regionalnih obuka za omladinske lidere, koje su za cilj imale širenje baze lidera koji će predano raditi na povećanju broja volontera u narednom periodu. Poslednja regionalna obuka održana je u Beranama 21.04.2012. godine.

 

 

Učesnici, njih 11, su bili mladi iz Berana, Plava i Rožaja, a obrađene su sljedeće teme: volonterizam, predstavljanje projekta, difuzija, liderstvo, rad sa grupom, organizovanje radionice i uspješna prezentacija. Na samom početku volonterima su se obratili domaćini i poželjeli dobrodošlicu i uspješan rad. Diskutovano je i o problemima mladih, o trenutnom stanju u OOCK, o mogućim rješenjima i planovima. Pored tema koje su pokrivene obukom, volontere su interesovale i druge aktivnosti, pa je i o tome bilo više riječi. Grupa je bila izuzetno zainteresovana za teme, dobro raspoložena za diskusiju, bez ustručavanja i sa vrlo konstruktivnim prijedlozima. Nakon završetka obuke, većina prisutnih je rekla da već postoje ideje koje će realizovati u narednom periodu, a koje će dovesti do zajedničkog cilja. Domaćini su bili za svaku pohvalu, ne samo zbog dobro organizovanog radnog dijela, već i zbog prijateljske atmosfere koja je vladala u njihovim prostorijama.

 

Berane_Obuka_Za_Volontere_1 Berane_Obuka_Za_Volontere_2

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« March 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeBeraneOdržana posljednja obuka za omladinske lidere Top of Page