Crveni Krst

Principles

 

News

Danas je bio dobar dan! Uspjeli smo da pomognemo porodicama kojima je pomoć bila najpotrebnija, a već pripremamo pomoć za sjutra. To je tri puta više osmijeha, tri puta više mirnih snova i punih stomaka, sigurnosti, jer sjutra neće morati da broje zalogaje da prežive dan i ja sam onda srećna znajući to. Znam da svakog dana kad obučem moju crvenu uniformu, njome nosim ljubav i mir u nečiji dan.

Crveni krst Crne Gore će početkom naredne nedjelje dobiti vrijednu donaciju od Montemlina, članice Šajo Grupe, u vidu 100 tona brašna.

Crveni krst Crne Gore je od pojave korona virusa veoma aktivan i sprovodi brojne aktivnosti za ugrožene građane, širom Crne Gore.

Porodica Glendžo još jednom iskazala solidarnost sa građanima Crne Gore

Crveni krst Crne Gore će naredne nedjelje dobiti veoma značajnu donaciju od porodice Glendžo u vidu humanitarnih paketa za 3000 najugroženijih porodica u Crnoj Gori.

Otvoreni besplatni brojevi za pružanje podrške

Crveni krst Crne Gore i u novonastalim okolnostima nastavlja da brine o najugroženijima, uz prilagođavanje djelovanja situaciji i mjerama zaštite od infekcije Corona virusom.

U skladu sa aktuelnim mjerama vezanim za situaciju sa Corona virusom, obavještavamo javnost da do daljnjeg obustavljamo obuke, okupljanja i slične aktivnosti: ovjere za spasioce na vodi, obuke u pružanju prve pomoći, akcije davanja krvi, sastanke volontera i slično.

U okviru inicijative EU Aid volunteers, Crveni krst Crne Gore je sertifikovan od strane Evropske komisije kao organizacija domaćin (hosting organization) volonterima zemalja Evropske unije.

Page 1 of 128

Red Cross local branches map

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Event calendar

« March 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

House of solidarity

  • House of Solidarity Sutomore House of solidarity, the biggest „house of solidarity" in our country, is located in Sutomore, at the south of Montenegro coast, at the very edge of the sea.
HomeNews Top of Page