Crveni Krst

Principles

 

News

Danas je generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak ugostila zamjenicu austrijske ambasadorke u Crnoj Gori, Ute Friessner.

Danas se generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore, Jelena Dubak, srela sa amabasadorkom Bugarske u Crnoj Gori, Nj.E. Meglenom Plugčievom.

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak i sekretar Crnogorskog društva za borbu protiv raka Domagoj Žarković potpisali su danas, 10. januara 2020. godine, Memorandum o saradnji, sa ciljem intenziviranja zajedničkog djelovanja na preduzimanju mjera i aktivnosti kako bi se unaprijedila zdravstvena kultura i zdravi stilovi života u Crnoj Gori.

Crveni krst Crne Gore je ovih dana podijelio novogodišnje paketiće za ukupno 680 djece iz socijalno ugroženih porodica, djecu RE (romske i egipćanske) populacije, kao i za djecu u sistemu azila i djecu sa invaliditetom. Paketići su donacija Rotary klubova iz Crne Gore i ADRA-e Crna Gora.

Crveni krst Crne Gore i Sekretarijat za socijalno staranje potpisali protokole o saradnji

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak i Sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Ivan Terzić potpisali su protokole  o saradnji u oblasti socijalne zaštite, kojima se konkretizuju zajedničke aktivnosti na pružanju usluga podrške za život u zajednici usmjerene na poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom, kroz projekte ,,Servis personalne asistencije za osobe sa invaliditetom“ i „Mobilni timovi - medijacija u zajednici za osobe sa invaliditetom”.

Akcija prikupljanja pomoći se nastavlja

Crveni krst Crne Gore je sredstva koja je prikupio do 25. decembra za stanovnike Albanije pogođene zemljotresom, u iznosu od 101 416,04 eura, uplatio na račun Crvenog krsta Albanije, koji aktivno pruža pomoć ugroženom stanovništvu.

Zaposleni i volonteri Crvenog krsta Crne Gore, u saradnji sa OŠ “Savo Pejanović”, od oktobra ove godine organizuju radionice za učenike RE (Romi, Egipćani) populacije, koji pohađaju V, VI, VII, VIII i IX razred.

Page 1 of 126

Red Cross local branches map

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Event calendar

« January 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

House of solidarity

  • House of Solidarity Sutomore House of solidarity, the biggest „house of solidarity" in our country, is located in Sutomore, at the south of Montenegro coast, at the very edge of the sea.
HomeNews Top of Page