Principles

 

News

Crveni krst Crne Gore u četvrtak i petak, 17-18. januara, u hotelu Podgorica, organizuje završnu konferenciju projekta “Inicijativa za socijalno uključivanje starijih osoba”. 

U skladu sa zakonskim ovlašćenjima, Crveni krst Crne Gore i Opštinska organizacija Crvenog krsta Kolašin su u prethodnom periodu aktivno radili na osnaživanju kapaciteta za obavljanje aktivnosti u ovoj oblasti.

Crveni krst Crne Gore će u subotu, 29. decembra, u saradnji sa Mall of Montenegro, organizovati humanitarnu akciju posvećenu starijima.

Danas je Crveni krst Crne Gore u saradnji sa Rotary klubovima Crne Gore organizovao podjelu Rotary paketića, za djecu romske i egipćanske populacije, predškolskog i školskog uzrasta, sa područja bivšeg Kampa Konik.

Crveni krst Crne Gore će u petak 28. decembra u 11 sati, organizovati podjelu Rotary paketića, za djecu romske i egipćanske populacije, predškolskog i školskog uzrasta, sa područja bivšeg Kampa Konik.

U periodu od 10. septembra do kraja decembra ove godine Crveni krst Crne Gore realizovao je projekat “Njega starijih lica – usluge gerontodomaćica”. Projekat je finansirao Zavod za zapošljavanje Crne Gore kroz javne radove.

Crveni krst Crne Gore je danas, u saradnji sa organizacijom ADRA Crne Gore i Italijanskim Crvenim krstom, organizovao podjelu paketića i igračaka za djecu predškolskog uzrasta i školarce RE (Romi, Egipćani) populacije u Kampu Konik.

Page 1 of 115

Red Cross local branches map

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Event calendar

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

House of solidarity

  • House of Solidarity Sutomore House of solidarity, the biggest „house of solidarity" in our country, is located in Sutomore, at the south of Montenegro coast, at the very edge of the sea.
HomeNews Top of Page