Principles

 

News

Crveni krst Crne Gore će u ponedjeljak, 24. septembra, u 19:30 sati, u Centru savremene umjetnosti – Izložbeni prostor Perjanički dom u Podgorici, otvoriti izložbu fotografija pod nazivom „SAD i Crna Gora: Misija Američkog Crvenog krsta u Crnoj Gori 1919-1922“.

Prva pomoć i sigurnost na putevima

Crveni krst Crne Gore u subotu, 8. septembra, obilježava Svjetski dan prve pomoći. Ovo je prilika da se podigne svijest o značaju poznavanja prve pomoći, koje je u nekim situacijama ključno za spašavanje života.

Crveni krst Crne Gore vrši prijem novih volontera. Svi koji su zainteresovani da postanu volonteri Crvenog krsta Crne Gore i članovi našeg Volonterskog kluba, mogu poslati svoje prijave od 1. do 15. septembra na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nestali migranti: “Trace the Face” povezuje jednu razdvojenu porodicu svake nedjelje

Crveni krst Crne Gore obilježava 30. avgust - Međunarodni dan nestalih osoba, koji je ustanovljen na Kostariki 1981. godine, i podsjeća na pravo porodica da znaju sudbinu svojih najbližih koji se vode kao nestali.

U okviru realizacije DREF-a (fonda za hitnu podršku Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca - MFCK), Crveni krst Crne Gore organizuje dvodnevnu radionicu za planiranje u oblasti migracija, u periodu od 30-31. avgusta 2018. godine.

Crveni krst Crne Gore je aktivirao sistem za dobijanje međunarodne pomoći od strane Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca polumjeseca, kroz DREF fond (fond za hitnu pomoć), za potrebe pružanja humanitarne podrške migrantima u Crnoj Gori.

Crveni krst Crne Gore objavljuje oglas za eksternog konsultanta koji će biti zadužen za razvoj istraživačke metodologije za analizu uzroka i posljedica potencijalnog nasilja, zlostavljanja i/ili bilo kojeg drugog vida dječije eksploatacije RE djece iz Kampa Konik.

Page 1 of 110

Red Cross local branches map

Alternative flash content

Requirements

Event calendar

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

House of solidarity

  • House of Solidarity Sutomore House of solidarity, the biggest „house of solidarity" in our country, is located in Sutomore, at the south of Montenegro coast, at the very edge of the sea.
HomeNews Top of Page